fbpx Skip to main content
0

Kies je voor een plexiglas wall-art bij Stocky-Art dan zal deze een plexiglas dikte van 3 mm hebben. In tegenstelling tot veel andere aanbieders bevestigen wij hier nog een laag dibond achter van 4 mm. Dit zorgt voor een langere levensduur en voorkomt het kromtrekken van het plexiglas. Zo heb je dus jarenlang plezier van je fotokunst.

Verzenden

Onze wall-arts worden via Overnight verzonden. Bestel je een foto-art in een van de grotere maten, dan nemen wij na de bestelling zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een leveringsafspraak. Deze formaten worden bezorgd door onze eigen koerier.

Op al onze kunstwerken zit aankomstgarantie. Mocht er tijdens de verzending schade aan het kunstwerk optreden, dan is dat risico voor ons. Kijk daarom altijd goed of de verpakking is beschadigd , maak meteen foto’s en neem in dit geval direct contact met ons op. Wij komen met een gepaste oplossing.

Schaden dient meteen gemeld te worden, de folie bij plexiglas mag niet verwijderd zijn en de meegeleverde ophang plaatjes mogen nog niet bevestigd zijn.

De levertijd van de producten bedraagt 1-10 werkdagen.

Retouren

Wanneer u een artikel retour wilt sturen, kunt u per mail contact met ons opnemen. U ontvangt dan een retourformulier. Zodra wij uw retourformulier in goede orde hebben ontvangen, kunt u de foto-art op eigen kosten retourneren naar De Uitvanck 15B, 5688 XG Oirschot.

De foto-art wordt door ons op beschadigingen en de originele verpakking gecontroleerd bij aankomst. Bij plexiglas arts dient de folie aan voorzijde nog aanwezig te zijn. Bij akkoord wordt het bedrag minus €20,00 bezorgkosten per art op de bij ons bekende bankrekening teruggestort.

Een product retour kan binnen 2 weken. Het retourrecht geldt niet voor speciaal op maat gemaakte producten.